Връщане и замяна

  1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия на GazariDogs.bg  и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.
  2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл sales@gazaridogs.bg
  3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.
  4. Непосредствено след получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона и ще можете да върнете пратката в удобен за вас офис.
  5. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  6. Върнатата стока трябва да е в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста! В противен случай, ГД си запазва правото да не изплати сумата по върнатата стока.
  7. Ако желаете възстановяване на сумата, ще я изпратим в удобен за вас офис. Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за вашето решение за отказ от продуктите.
  8. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите или несъответствие с обявените размери, куриерските разходи са за наша сметка.
  9. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на 1 куриерска услуга (за взимане на продуктите от вас) на стойност равна на цената за доставка до вашето населено място.
GazariDogs